fredag 13 november 2009

Work work work ork orka

Det är helg men här sitter man och gör uppgifter till brandskolan och är extra ambitiös och faktiskt läser alla böckerna vi fått och inte bara bläddrar i dem för att hitta svar på frågorna som ställs. Tänkte att jag ska ha läst 2 böcker denna helgen och gjort klart inlämningsuppgifterna! Det hade varit riktigt skönt för att då kan man slappna av. Har dock insett att vi har en överambitiös med oss i gruppen haha. Man bryr sig inte om såna fjantar men ändå får man en gnutta ångest! Men den försvann ganska fort..

Rockade ben idag på gymmet... Så nice.. Så djupt... Så starkt.. Så jobbigt=) Är helt väck nu men sitter å smuttar på en stor redbull och ska snart äta ett kvällsmål. Det blir tidigt i säng. Behöver vila efter ett sådant här benpass! Mosade vikterna och mig själv!
Bah har pluggat i 2 timmar nu, ganska drygt och mer måste det bli!! Blir ett pass på söndag oxå, sen är det vila måndag och tisdag då jag ska dra en svinspruta på måndag.. Låta kroppen vila dessa 2 dagarna men med min tur så kommerjag nog åka på någonting..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar