tisdag 17 november 2009

Ett faktum

Vaccinet dödade mig. Är en av dem som fick känningar av det. Apa då.. Bara suttit hemma idag som en död fisk. Orkade knappt gå ner till tvättstugan, men tvingade ner mig. Hade kännt mig så slapp om jag inte gjort det. Men helvete, flåsade som en galning efter gått upp de 3 trapporna haha.. Sänkt 2 mål hitills idag, får se hur det slutar, har ingen direkt hungerkänsla. Men man tvingar i sig maten. Ska jobba imorn och jag vägrar att sjuka mig pga vaccinet. Skulle kännas förjäkla svagt..
Hörde att dom gått ut med att man fått Arbetsledare jobbet idag, nice, slipper man hymla om det. Så nu blir det full rulle ett bra tag till.

Kollat mycket byggarklipp idag. rx muscle har lagt ut en ganska skön serie om troy weber tror jag han heter, den var riktigt kul att titta på.. Gillar ödmjuka byggare. Man ser väldigt många som har attitydproblem annars, det ska vara fräckast gaddningar, coolaste gasp kläderna*asg* å etc etc.. Istället för att bara ha på sig träningskläder som faktiskt är bra och sköna. Å som kostar hälften=)

Nej dags att hämta tvätten så man får vila lite...

1 kommentar:

  1. Tjenare! Jag har också blivit bänkad av vaccinet, seg som stryk, hoppas det blir bättre så man kan köra på med träningen. Hoppas du kryar på dig! Peace!

    SvaraRadera