måndag 9 november 2009

Jaha då har man varit på mmsports och inhandlat BAM och EAA-XX vattenmelon samt ett par wristwraps till en kollega som får ont när han bänkar..
Ska bli intressant att se hur deras nya EAA smakar. Den sista jag köpte innan dom "nya" smakerna kom smakade lika apa som alla andra aminosyror gör typ haha..

Har börjat laddningen inför passet med 2 st äpplen, nästa steg blir en drink med ca 20g EAA+200mg koffein+beta alanin+palatinos, sen blir det en stor shake med waxy maize och vasslehydrisolat som intas under passet. Thats it med tillskott runt ett träningspass just nu.
Kreatinet är uppehåll på ca 4 veckor nu.

En sak som hände idag som man bara stör sig på.. Min knapp till mitt fjärstyrda centrallås ramlade ur någonstans idag. Fan en ny nyckel går säkert på 1000kr eller något sånt.. Leta som en idiot i ett parkeringsgarage.. Man ser ju ut som man gör när man är på snabbärenden. Adidas tröja, jeans, mössa långt ner och en storlek större än andra.. Gick omkring och svor å så kom det en kostymnisse som såg mig, han tittade ner fort och kastade sig i bilen.. Fan att samhället har gått så långt att folk är rädda för vanligt folk som mig.. Trist.. Han kanske inte var rädd, men hela scenen talade för det..

Nåja, dags att döda rygg idag.. Kommer som sagt köra mera höga rodd på order av kiropraktorn.. Brukar faktiskt inte köra så mycket höga rodd som tar på romberna, trapz å baksida axlar, tar säkert på mer grejor oxå. Men i allafall det är lätt att få fel uppbyggnad när brösten är starkare än bröstryggen. Så apa nu jävlar ska det bli ordning på det!! Har själv börjat spana mer efter det nu och det är väldigt många som har lätt framåtroterande axlar!

1 kommentar:

  1. Erkän, har själv vagt frammåtroterade axlar, lätt att få problem med rotatorcuffen om, har själv inte kunnat köra bänkpress på ett tag på grund av problemet. Man får väl precis som du säger köra mycket bakreaxlar. Lite intresserad av hur länge du hållt på med träningen och vilka vikter du kör med? Peace!

    SvaraRadera