lördag 7 november 2009

Ben på jobbet!

Perfekt när man kan träna på jobbet. Sov nämligen alldeles för länge idag. Det blev ca 11 timmar. Vet inte om kroppen behöver så mycket sömn egentligen men jag ställde inte klockan och det var efter 11 timmar jag vaknade så=) Man känner sig jävligt sliten när man sover för länge och det blir galet stressigt att laga matlådor och packa när man ska iväg till jobbet, men som van byggare så kirrar man det på ca 40 min i allafall;)

Benpasset gick bra, blev lite stressat, man har bara 1 1/2 timmar på sig att byta om från uniform, träna passet, duscha och sedan dra på sig allt igen.
Men det blev knäböj i pyramid, som tyngst 110kg, kör ju högreps så toppen på pyramiden blev en 8.a på det. Riktigt djupa as oxå.. Börjar få in tekniken nu, höfterna är mer urkopplade och ländryggen behöver inte jobba så mycket. Därför går ja inte tyngre heller nu, måste få in riktigt bra teknik.. Sen körde jag högreps med explosivitet på benpressen(fyfan) Sen benspark, lårcurl, och till sist rakamark. Hann inte med vaderna tyvär, får piska dom nästa pass nu på måndag!

Nej dags att sova, precis käkat kvällsmålet. Det blir hotellfrukost fast hemma då imorn. Så upp kl 8 å handla lite varor.. Nice...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar