lördag 14 november 2009

Jobba ikväll?

Stå i dörren ikväll? Gammal kollega som ringde med kort varsel, står inte ofta längre då man har ett annat jobb. Tackar gärna ja ibland om man är ledig men nu så ska jag upp tidigt på måndag, pallar inte att ställa om dygnet igen. Sen är det ganska dåligt betalt på avenyn jämfört med områden utanför gbg har jag fått veta. Stått med aveny lön i flera år och då får man ut efter skatt kanske 150-170. På ställen utanför Gbg så kanske lönen ligger på 200-250 i timmen. Så det är ett ganska nice extra jobb någon gång. Länge sedan nu dock. Ska söka om tillstånd att jobba i Hallandslän nästa vecka. HAH.. Mindre med folk, mindre fylla, mindre bråk och bättre betalt haha.. WHATA FAKK som elvis säger ;D

Tagit en lite för lång paus i arbetet sen brudens päron var här och bjöd på fika.. Det är lite konstigt då dom bjuder på fika när vi åker hem till dem, å sen så får vi fika när dom kommer hem till oss oxå haha.. Nåja.. =) Gött är det ju..
Ska fortsätta läsa om systematiskt brandskyddsarbete...

Har bestämt att det blir ett rygg å trapz pass imorn ganska tidigt. Det är skönt att träna tidigt då man slipper allt folk och sen har man resten av dagen för sig! Så sup lugnt alla as där ute ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar