söndag 8 november 2009

Rättsamhället,,

Alltså man blir ju mörkrädd, dock bekräftar detta bara vad man redan tror om vårat rättsväsende.. Babe berättade om en äldre dam som blivit överfallen av en påtänd galning och i samma veva dök en man upp och hjälpte henne.
Rätten tyckte att denna mannen använde för mycket våld när han avstyrde misshandeln och blev dömd till 1 års fängelse och 50 tusen kr i skadestånd till mannen som misshandlade.
Den andra fick villkorlig dom och 8 tusen i skadestånd till tanten. Domen säger att han handlade rätt med första slaget men andra slaget var onödigt då han borde avvaktat och väntat på resultat av första slaget..
WHATA FAK!! Hur fan ska en civilperson kunna avgöra sådant i stundenshetta med en påtänd galning.. Dom flesta skulle springa andra hållet... Vårat jävla rättsystem är ju ett jävla skämt!!!!!
Påtänd galning som hoppar på en gammal tant.. Skjut honom...
Nu tjänade han pengar på att överfalla henne och slapp fängelse..
Hur FAN ska man våga hjälpa någon som blir misshandlad... !!?? Det ger ju trygghet till oss vanliga människor.. Veta att ingen vågar hjälpa en för då hamnar man i fängelse!!! Det är ju som rena vilda västern om inte värre där brottslingarna blir behandlade som några satans dagisbarn!!!

Är redan inne på min andra koppkaffe nu.. Pust.. Skönt med vilodag dock! Det behövs!
Ska till www.mmsports.se imorn för att handla lite aminosyror då det är uppehåll med kreatinet en månad igen. Så efter det ska ryggen piskas!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar