torsdag 19 november 2009

Övertid i 8 timmar

Alltid lika gott att veta att företaget inte tjänar en krona på att ha en på plats hehe.. Nejdå men det är nice att gå på övertid, love it! Jobbet gick bra, inga konstigheter lixom, det bara gled på. Sen har vi ett nattpass imorn sen är det ledigt hela helgen.
Babe fyller år imorn så jag ska ner på stan och shoppa.. Ska köpa en grej till henne å kolla kavaj till mig själv, måste vara uppklädd på personalfesten nästa fredag å mina andra kostymer är för små eller för slitna från dörrjobbet..

Det blev ingen träning idag heller ve och fasa.. Vilodag istället.. Kommer köra fredag, lördag och söndag. Sen vila måndag. Om man håller sig kry å glad då självklart.
Helgen blir ganska soft, lördag är bara dega å söndag blir det new moon med tjejen å hennes vänner. Läst alla de böckerna och blev sjukligt fast i dem, så på ett sätt kommer det att bli jobbet att se filmerna.. Mådde nästan lite dåligt när sista boken var utläst, svårt att förklara men dom satte djupa spår.. Ja man e lite fuckad säkert.. Så nu ska man riva upp spåren genom att se filmen hehe..

Nej dags att spåna lite på nätet, kolla när trey brewer tränar ben på rxmuscle.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar