söndag 15 november 2009

Rykken fiifan!

Idag var det rygg å trapz som skulle köras igenom och det gjorde vi! Körde med babe idag. Vi körde på med chins, v latsdrag, sittande högrodd med rep, stångrodd, högrodd i t bar maskin, pullover, hantel shrugs å shrugs i smith.. Tack och hej.. 1 känna på set i alla övningar å sen 6 reppare. Sista veckan med 6 reps. Nästa blir 12-15 igen med nya övningar. Gått 5 veckor då med samma övningar!
Bra slut i bröstryggen nu, har som mål att få upp den ordentligt. Men jag tar inte borta några övningar utan bara lägger till hehe. Ska se hur ryggen svarar på så många övningar..!

Duschen väntar, å lunch ska ätas sen är det bara jobb idag.. Buhuu.. Men jäklar vad lång helgen har kännts när man har jobbat och varit flitig, inte som när man lökar bort den. Så det lönar sig att ligga i hehe. Har inte fått gjort så mycket som jag hoppats på för det tar alltid lite längre tid än vad man tror, men ändå läst 60 av 120 sidor i en as tråkig brandbok.. Tänkte plöjja igenom sista 60 idag..

Blev lite förvånad över hur mycket folk det var på gymmet redan vid elva. Kan det vara så att folk inte har pengar att gå på krogen för eller är det en hel del som faktiskt inte går ut å super på helgerna?? Förvånad en gammal dörrvakt blir för att jag trodde hela Sverige spenderade sina helger i en krogkö dreglandes;D


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar