onsdag 17 juni 2009

Sushi gluten

Är det idag=) Sitter och kör min cardio sen efter det blir det inte mycket mer idag. Ska faktiskt ner och köpa thai idag och dela upp en stekt ris med räckor i 2 portioner. Ska även be om dubbelt med räckor.. Protein ooo yeah hehe...

Blivit lite sunkig i kistan de senate ggr jag ätit Sushi och tänkt vad tusan är problemet. Började leta runt lite och hamnade på engelska celialki sidor där dom förklarade hur det funkade med sushi...
Det uppenbara är ju att inte äta de friterade påsarna som kommer med ibland eller sojan som innehåller gluten. Man får som gluten person ta med sina egna wheat free soy som finns att köpa på maxi affärer oftast.
Det man inte ska ha på är wasabi som naturligt inte innehåller gluten men halvfabrikat wasabi kan göra det och oftast har dom det på ställena. Så det som gäller är risbollarna med fisk på. Förutom krabba då den oxå innehåller gluten då den oftast är halvfabrikat. Sen ska man be dom rulla sina risbollar på ren tallrik eller så för att deras arbetsbänk används för allt det som innehåller gluten.. Men äter man bara fisken med risbollar så är det coolt utan wasabi och sin egna soya=))

20 minuter kvar sen härliga frukost och därefter blir det duscha och fräscha upp sig för att glida till thai stället och inta sunk mode hela kvällen OOOoooOOoooo YEAH haha...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar