måndag 11 maj 2009

Tillbaka från andra sidan..

Bah.. 60 timmar nattjobb på raken. Bra seg. Det är ben på gymmet ikväll så man gör allt för att vakna till lite.
Skönt att få träna igen, vecko uppehållet är segt, men vilan som helgen gav har säkert gjort nytta. Vi har haft vattenläcka på en yta av ca 40kvm på gymmet så det blir lite trångt vid ben avdelningen men det löser sig genom att man går dit först vid 20 tiden då folk börjat droppa av..

Ikväll blir det nog lite god fisk och strips.. Nice. Har bara käkat kyckling, tonfisk och makrill nu i 5 dagar. Så lite rispanerad fisk blir en sensation för smaklökarna=D
Dieten går väl bra, har dock dragit ner ytterligare på kolhydraterna denna veckan. Det är inte plågsamt än så länge. Får se när det börjar bli jobbigt, förhoppningsvis aldrig=)
Många säger ju oxå att dom mår bättre under diet och jag börjar känna att jag är en utav dem men man ska egentligen inte säga något innan det är över..

Tankat ner en film nu oxå, skräckis, får se om den är bra. Man har en sån tanke som maler i huvudet varje gång man tankar nu.. Piketen kommer och slår in dörren och dräper en när man sitter och pillar på PB haha.. Nåja ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar