onsdag 20 maj 2009

Renlevnadsdag

Har jag haft idag... Bara ris och fisbullar med blåbärssoppa och verum yoghurt.
Magen är nog bra nu. Känner sig bara allmänt lite skum men det är 100ggr bättre.
Men en sak känner man av ganska ordentligt. Det är koffein bristen. Har inte druckit kaffe nu sen i söndags och på kvällarna känner man av det. Är så trött att jag håller på att däcka och vad är klockan.. Strax efter 20.. Galet.. Där ser man vad beroende man kan vara av kaffe. Eller man kanske inte är beroende men man dricker det för att vara pigg hela dagen igenom. Det är antagligen inte nyttigt att leva på detta viset för att när kroppen är trött så borde den få vara trött. Allt annat man gör för att kroppen ska vara pigg är att man låter kroppen gå på övertid!

Tänkte köra ett morgonpass på gymmet imorn. Ska dra igång med den vanliga kosten imorn så magen får vänja sig till jobbet på fredag. Går på skiftet nu på fre. 3 förmiddagar börjar skiftgången med. Hemska förmiddagar. Börjar kl 0612. Apa helvete vad segt. Tur att jag bara har 7 st förmiddagar på 7 veckor!
Mellan skiftperioderna så har vi utfyllnadsdagar som fyller ut timmar som gör jobbet till en heltid. Dessa dagarna har jag krävt endast eftermiddag eller nattpass haha.. Alla andra tycker man är knäpp för att man inte vill jobba dagtid..
Dagtid= sämre lön och mer att göra... Vem är det som är knäpp=)?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar