lördag 30 maj 2009

Kolhydrat bakis..

Fyfan.. fick i mig 3300kcal tillslut. Satsade på 4000 men det gick inte på så kort tid. Känner mig helt väck idag haha.. Ska bli skönt att äta normalt idag=)
Jäkla fint väder och här sitter man inomhus och kör sin cardio haha.. Får väl se till att gå ut och sätta sig på balkongen en stund när man äter frukost..

Det blir ingen träning i helgen som vanligt. Skönt när man har ett schema att följa då slipper man känna stressen av att åka till gymmet så fort tid finns över. Nu tar man helgen ledigt med gott samvete hehe. Tror många människor har träningsångest nuförtiden. Speciellt folk då som kanske inte vet så mycket om träning utan bara känner att man ska träna jämt. Dessa människor borde verkligen ha ett upplägg på sin träning..

Denna lördagen är väldigt fin ute och man har massa såna jobbiga saker planerade som tvätt och jag ska se om vi inte kan storhandla lite för att det kommer å vara kört i början på nästa vecka. Det börjar nämligen sina i skafferierna=)) Man hade kunnat bara skita i att göra allt detta, men det funkar inte riktigt när man tränar på detta viset, å det är för at bränslet får inte ta slut hemma.. Men imorn blir det lite mer soft, ska hem och rensa ur skit och sen direkt hem och göra sig i ordning för att åka på den 3d bion.. Eftersom man älskar teknik å skräckisar så kan det ju inte bli bättre att se bloody valentine på 3d bio hehe...

60 min cardio snart halvvägs.. PEace

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar