torsdag 28 maj 2009

Cardio och seeeg

Jobbar natt nu och det är sista passet för veckan sen är det måndag morgon som gäller.
Har en svag känsla av att jag har mycket att göra i helgen. Ska hem te farsan och städa undan gamla grejor som blivit kvarglömda i x antal år haha..
Hans tant har börjat gnälla att ungarna använder huset som förråd vilket man lätt kan förstå=)

Sen ska vi hitta på något med brudens polare och hennes snubbe.. Han bor i Grekland och är på besök å snart bor även hon i Grekland. Utvandringen del 2 börjar snart i Sverige tror jag=)

Detta är i min värld mycket att göra då man ska trycka in alla 7 måltider på rätt tid och få i sig kosten på rätt sätt. Det är inte bara att sätta sig på ett cafe och äta någonting. Så ja man blir lite fucked under dieten uppenbarligen haha.. Men det ska lösa sig på något sätt=)
Blev ingen träning idag pga att man är riktigt seg. Ska köra armar imorn på gymmet som sista passet för veckan. Sitter och funderar på om jag ska sänka kcal lite men vågen går neråt så det vore nog att döda musklerna och det vill man ju inte. Men samtidigt så blir man resultat kåt och vill nå dit så fort som möjligt. Får försöka svälja känslan och köra på. Sakta men säkert är bra just nu=))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar