söndag 29 mars 2009

Storhandling å cardio på den heliga dagen..

Idag har en minoritet suttit i kyrkat och hållt på. Tänk vad för i tiden när man var tvungen att ta det lugnt på söndagar, gud vad skönt. Det finns inga sådana dagar längre för att samla sig och bara slappa. Varje dag är fullfart om man vill och kan. Å kan man så förväntas man att göra det.

eaa, fatburners och kass andedräkt.. Här sitter man med andra ord och kör cardio. Det är skönt, brukar ha det som avkoppling, men nu sitter bruden här och snackar om så mycket grejor. Visste inte ens att det existerade så mycket saker i hela universum som dom där små liven kan kackla om...;)

Storhandling idag oxå, drygt som få men riktigt bra att ha det gjort. Men urk.. Hatar det haha. Ska bli skönt att beta av sista natten nu. Sen är man ledig mån-tors. Niice.. Så för mig är det fredag idag, fatta den känslan mohHAHAHAHA;)
Sen måste ja köpa en ny telefon till jobbet, blir sån billig funktionell telefon med ficklampa, stöt tålig å sån shit.. Plus ett par dator högtalare. Kan man inte få såna grejor bara..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar