måndag 9 mars 2009

Helt over!!

Fifan helt väck.. Men allt blev gjort idag.. Klippningen blev lite skum, har en iransk äldre kvinna som klipper mig och hon fick ett samtal från sin bror som bor i iran. Först ville hon inte svara sa hon, men sen svarade hon ändå, jisses hon drog på en bluetooth och fortsatte klippe mig samtidigt som hon stod å mer eller mindre skrek på sin bror i 5 minuter haha.. Ett moln av vitlöksdoft spred sig över mig under den tiden! Borde fått rabatt för psykiskt lidande men icke!

Sen blev det lite vitaminer, köpte mivitotal i vanlig flaska och även i tablettform, det är bra när man ska resa eller inte äter frukost hemma.. Även några sjukt nice spike dricker som man blir väldigt kass i kistan av ibland, men fan så pigg haha..

Sen drog jag till gymmet, petade i mig min crea shake och aminosyror, rockade bröst och triceps. Blev ett riktigt gott pass om man bortser från mongoaporna som verkligen skrek när dom körde, inte bara frustade och pustade utan skrek som ett skadat vilddjur i kongosdjungel när dom körde biceps.. Kunde inte hålla mig för skratt när jag tittade på dem. Dom tittade konstigt på mig, tänkte säkert att vad är det för tönt som skrattar åt oss, han vet inte hur det är att vara seriös ;DDDD

Solat! Käkat en äcklig pizza, åt bara 75%. Blä.. Sovit i 40min.. Nu sitter jag här å ska duscha och diska lika mycket disk som efter nobelmiddagen..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar