onsdag 25 mars 2009

Morgoncardio å kass kista!

Jaaa.. Idag kom baksmällan. Tjejen lagade tacopaj igår. Det är bara nötfärs, grönsaker, lättost och lätt cremefraiche i. Plus lite nachos då. Men fy satan vad magen inte gillar det haha.. Sitter i ett gas moln, hemskt. Så nu har man lärt sig det oxå, en maträtt till som inte är värd att äta pga konsekvenserna hehe..

En sak som är säker nu.. Om bilen inte är lagad och väljer att krångla en gång till nu så kommer jag dumpa av skiten och köpa en splitt ny bil trots alla värdesänkningar och att man får dra åt snaran på ekonomin lite.. Det är inget man ska klaga på i dessa tider när man hör hur många har det. Fan bara på gymmet igår så träffade man på flertal som fått kicken. Svårt att förstå känslan då man alltid haft ett jobb, inte alltid de hetaste jobben haha, men alltid ett jobb i alla fall.

Blir så sugen på att testa nya tillskott, den där meltdown från ja vad dom nu heter, som även gör pw shootgun.. Den ska tydligen vara värsta grejen, men man blir verkligen lite så skeptisk nuförtiden. Men allt som kan göra resultaten lite bättre är ju bra men det känns faktiskt mer som en tröst att äta sånt än att det ger resultat..??

Nej dags att dra till en annan värld. Jobbet alltså, sjukt vad man är avskärmad det mesta när man är däre ute. En helt egen värld som sagt, självförsörjande. Lite skum känsla faktiskt, en annnan har alltid jobbat i verkligheten. Men det kommer väl ta ett par år att anpassa sig haha...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar