måndag 30 mars 2009

Folk som smittar andra!

Känner mig sliten på nattpasset. Vaknar idag och är inte sjuk, men känner sån lätt irritation i halsen. Skulle tränat idag, men det vågar man ju inte när man känner sig som att man står å balanserar på en lina. Hatar att vara sjuk nämlingen. Å på jobbet kommer folk och hostar å nyser. Sätter sig rätt i lunchrummet å dräglar sina bakterier överallt. Försöker peka folk att jaha här kommer du och ska smitta ner oss andra. Har man inte vett nog att sätta sig någon annanstans om man nu måste släppa sig till jobbet när man är dunder förkyld. Jag vet att folk som inte tränar tänker att vadå en förkylning är ju inga problem, det kan man jobba med. Det kan man. Men vi andra som tränar 5 dagar i veckan får skjuta upp hela våran hobby minst en vecka om man blir sjuk. Tycker det är så JÄKLA respektlöst att springa omkring sådär.

Ännu värre när man går på diet nu och ligger på underskott, känns som att det är lättare att bli sjuk nu. Trots alla grönsaker å mivitotal samt vitlökskapslar man stoppar i sig. Aja.. Får hoppas det ger med sig till imorn. För att det är inte läge att bli sjuk!!

Så nu sitter man här, fick ställa in passet med polaren. Ska bara sitta här som en luffare och vila, så jäkal trist. Är det såhär de som inte tränar lever, sitter å glor på tv en helkväll.. URK!!
Blir äggmacka ikväll som tröst. Nu drar ja å taggar ner! Drar kanske å tvättar bilen ikväll i brist på annat;D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar