måndag 3 augusti 2009

Låg proteindag

Var igår.. Fyfan vad hemskt det är. Käkar mycket protein nu och lagomt med kolhydrater men för att kroppen inte ska anpassa sig till ett högt proteinintag så istället för en ätardag har man en lågproteindag. Alltså när man ätit en stor måltid någonstans och känner sig helt utslagen i soffan av insulin nivåer. Ta det ggr 4 typ. Jag är helt väck under denna dagen, man känner sig som om man vore efterbliven. Förstår inte vad folk menar, glömmer saker och bara allmänt vill sova hela dagen haha.. Skönt att det är över för denna gången.

När man sköter kosten såpas strikt som man gör nu så märker man vilken enorm påverkan den har på kroppen. Idag inleds block 2 i programmet från Bartoll. Det innebär att träningsupplägget ändras. Kommer köra ca 2 muskelgrupper per pass nu och mycket föruttröttningsset. Ska bli kul, slippa köra hela överkroppen och det tungt 2 ggr i veckan nu=) Sliter på mina gamla axlar och armbågar haha..

Även klippdags idag. Köpa ett bälte åt babe oxå. Hon börjar lassa på lite vikt nu på stången å då kan det vara bra med bälte som stödjer upp den stackars bålen=)
Sen har jag 2 nattpass nu måndag och tisdag. Sen är det ledigt i 3,5 veckor=D Ska bara SOFTA! Tjejen har ju ingen semester så det blir inget resa lr så. Bara en tripp till Gävle över en helg. Passar iofs bra att ta det lugnt. Kan man lämna in bilen på service och lite små pill i lugn å ro....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar