söndag 5 april 2009

Hacka tänder och svettas.. Härligt=)

Ja då var denna natten avklarad. Började med att däcka i sin dimma. Sen vaknade man och var törstig som ett as och efter varit uppe å druckit så började man frysa likt inget annat och tänderna började hacka som på ett sånt gammalt spökfilms skelett...
Sen någon timma efter det så började man pissa ut svett ett par timmar.

Så idag känns d liiite bättre. Hoppas på att det är över imorn! Så man kan jobba igen å börja träna nästa vecka. Pallar inte mer..

Satt och tänkte när jag kollade på lite klipp. Det känns som att många av de större mr olympia killarna har tränat på äldre slitnare hardcore gym förutom mr cutler då i modern tid. På 80 talet så förstår man att folk tränade på de "större" gymmen för att det var bara där det fanns bättre utrustning.
Kolla coleman och yates.. Vilka gym dom kör på haha.. Å ändå lyckas dom plocka in flertal mr O titlar. Där är det inga fancy fitness gym med brudar som går omkring halvnäck å maskiner som ser ut som rymdskepp=))
Det säger ju allt.. Det är kärleken till stålet och fokuset som skapar titlar.. Inte att vara flashig eller strutta omkring...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar