onsdag 29 april 2009

Absolut torr

Svider som fan just nu haha.. Älskar dock produkten, man köper det på apoteket och drar på det som en deo innan man lägger sig någon gång i månaden. Vips så svettas man inte ett jotte under armarna längre=D Använt produkten i säkert 4 år.. Funkar skiiiiiit bra!

Meltdown kan förresten gå och lägga sig.. Fick ett skönt förbränningspass igår på dem javisst. Men det fick magen oxå. Tömde det mesta fram tills gymmet och väl där så blev passet som det brukar bli när man tömt tanken på soppa.
Inte värt det för mig i allafall...

Går på min skiftledighet nu. Jobbar 7 dagar av 21 nu 3 veckor framöver så det är ju nice. Mycket träning och softning. Ska även lämna in bilen i förebyggande syfte nu på söndag, hur ofta gör man det egentligen.. I dooo I dooooo;)


Babe ska komma hem med en sushi låda under armen idag, fifan vad trevligt.. Utöver det så är det vilodag från gymmet på onsdagar. Så det blir att tvätta, storhandla och sen självdö=D
Blir även kött i ugnen idag med pommes.. Ätardag javisst! Kan behövas med tanke på att utgifterna vad större än önskat igår.

Cardio just nu. Pre cardio. 30gram protein å två vanliga fatburners. Igår landade på 3400kcal.
Ska se vad det blir idag, svårt att väga sushin, får göra en uppskattning på just den biten.


Alla soldyrkare glöm inte gymmet nu.. Bara för att det blir sommar och ni har tränat fram tills sommaren och öppetiderna kortas så innebär det inte att man ska sluta träna!!!!!

När ja jobbade på lite olika gym så märks det så sjukt tydligt hur dött det är på sommaren.. Whats up with that lixom.. "vi ägnar oss åt mer utomhusaktiviteter" Grilla och leka öl poängpromenad räknas lixom inte i mina ögon ;)


Före sommaren.... Efter sommaren.... Tänk på det....




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar