tisdag 7 april 2009

Göteborg blir mörkare..

Man blir ju galen. Läser om dödsskjutningar till höger å vänster. Är det media som är hetare på att skriva om dem eller har de ökat så drastiskt?
Okej för att det antagligen inte är "oskyldiga" som drabbas. Men ändå. Man blir ju mer å mer försiktig själv när man är ute å rör sig. Gå snabbt titta ner i marken, inte skapa onödiga konflikter, för annars kan det gå åt skogen.
Det som är ännu roligare är att man i allafall när ja var yngre så handlade om att tjäna pengar när man var med i ett "större" gäng. Nu verkar det ha ballat ur med allt jävla respekt tjafs. På något sätt så ser man influenser från mellanöstern å hur gängen verkar idag.
Dom ska passa sig, dom ska ha respekt, annars dödar vi dom.. Helt seriöst, vilket gäng med alfa hanar kommer visa ett annat gäng respekt som kräver respekt annars dödar dom varandra.. Haha det är en ond cirkel..
Ja har respekt för gäng som gör planerade bankrån där man inte skadar folk i onödan och liknande ting. Men sånt här, åka runt å skjuta folk för respekt.. Why? och WHY??
Fattiga luffare utan framtidshopp var dom från början och kommer att sluta där..
När man istället kunde lägga sin energi på att planera fram något riktigt smart och göra ett par riktiga stötar för att sedan ligga i thailand å dricka la playa sex on the beach i 2o år...

Nåja... Vaknat, lever, friskare, ska jobba, inte träna, sen soooova, jobba natt ons å tors, ledig påsken gud vad gott det är;D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar