torsdag 8 oktober 2009

Ledig tors-sön

Så gott! Idag är det omställningsdagen dock från natt till ett normalt liv men det är GOTT ändå=D Blir inget gym idag då man är sliten, sovit dåligt dessa 3 nätterna, därför är det lika bra att vila.. Ingen ide att pressa sig när man kan köra passet imorn. Passet idag skulle antagligen bli bra men om jag kör imorn så kommer det antagligen att bli jävligt bra!!

Kollade på Evan Centopani idag, ett nytt klipp på md..
http://mdtv.musculardevelopment.com/content/view/2445/225/

Där sa han en bra grej. Alltså man vet ju själv om det men det är bra att få det sagt ett par ggr längst vägen för att det är lätt att glömma bort...
Han pratar om att man ska inte överanalysera jämt. Självklart ska man veta vad man sysslar med på gymmet men att alltid analysera och hålla på å grubbla så ska man ibland bara köra det man vet funkar och köra det HÅRT.. Bara gå in och döda vikterna på gymmet. Å inte bara köra stenhårt utan att faktiskt gå längre än så och det går, vi alla kan det, vissa av oss har säkert lättare för att släppa den där spärren när vi tränar. Men som sagt freak out å gör det säkert och kontrollerat. Men att gå från gymmet med en lätt illmåendekänsla är ju optimalt ibland.. Lära känna sig själv å kroppen.. PRessa!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar