onsdag 28 oktober 2009

Klockrent

Tvättar nu på morgonen, en av fördelarna med att jobba skift. Man slipper slåss om tiderna på kvällstid=) Sen att man kan dra båda sidorna av tvättstugan och få klart 4 maskiner på 35 min gör ju inte saken sämre. Så nu har tvätten hängt i 1 tim mer eller mindre och jag håller på att laga matlådor samt intar en koppkaffe och ska snart till gymmet!!

Blir rygg idag! Mitt egna basic program består av Chins, V-latsdrag, Stångrodd, V-sittande rodd och marklyft. Så det är väldigt mycket basövningar! Det är skönt, blir tyngre på något sätt en bara en massa superset hela tiden. Annorlunda träning och det är skönt just nu!

Är sån sucker på nya produkter, sitter och väntar på muscle techs nya pro series haha.. Lite coolt att man får med en team muscle tech tshirt när man köper en burk oxå;D As fjantigt men ändå haha.. Undra vad dom har petat i extra i de nya grejorna, ska bli kul att läsa innehållsförteckningen!

Blir den nya cell tech.. Vaporn blev jag helt väck av, i allafall den förra så jag vill inte lägga ut massa pengar om det är samma på den nya!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar