onsdag 23 september 2009

Ytterligare än dag i sjuk

Domensdag.. Skönt att sitta på sittrum med en koppkaffe nu och bara varva ner.. Har 1 1/2 dag kvar nu denna omgången. Så det ska vi väl klara av!
Man känner sig ganska osocial när man bara suttit inne hela veckan.. Hade ju tänkt att dra minst 3 träningspass denna veckan och vara ute å röra sig lite men noooope!

Har infört mer kolhydrater dessa veckorna och man märker direkt att kroppen blir mer vattnig än när man kör större mängd protein. Märker inga resultat på styrka eller så direkt men å andra sidan så har jag inte tränat. Så det enda jag märker är att jag blir vattnig.. Å det är ju inget man vill bli om man inte måste, så tillbaka till den "vanliga" kosten på lördag hehe..

Imorn blir det mer träning på sökteknik och att släcka övertändningar. Övertändningar kommer när allt i ett utrymme som kan brinna brinner. Då är det svart rök och det brinner ofta även i röken.. As varmt med andra ord och när man öppnar dörren till ett sådant utrymme så brassar det oftast på ännu mer då man tillför syre. Då har man en strålföringsteknik som det heter som kyler branden snabbt och effektivt så man slipper få en tryckvåg av eld på sig.. Ska bli kul!

Nej godnatt eller nåt;D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar