torsdag 24 september 2009

Brandskolan bränner

Herregud haha.. Kunde inte förställa mig hur mycket eld dom använda här ute på sina övningar haha. Man har övat övertändningar innan där ser sprutar eld ovanför en och mot en som man ska släcka.. Men denna gången satt man i en container som kanske var hmm 8 meter. Den började vibbrera och mullra.. Sen helt plötsligt så kommer det ett hav med eld mot en och där sitter man som en idiot och måste vänta tills det omfamnar en och det börjar bränna överallt trots bra brandkläder. Då ska man börja släcka.. Helt sjukt att sitta mitt i ett eldhav haha.. Men sjukt ball! Bara log hela tiden.. OOoooo yeah haha...

Men har fått gott med syrebrist då vi övat mycket sökövningar i varm miljö å dessa övertändnings grejor. Dricker massa vatten nu som kommer resultera i att jag kommer å kissa hela natten haha. Men nu är det bara en förmiddag kvar då vi ska ha skarpövning med eld, leta dockor och lite sånt. Sen är det hem!
Ska bli skönt.. Bio på lördag redan vid 1230 hehe.. Å pizza imorn med film, så soft!!

Är lite förvånad över hur fort man blev bättre med tanke på att jag mådde riktigt dåligt både måndag å tisdag å hade lätt feber, svettades som tusan varje natt å frös hela dagarna. Var dock smått aktiv hela dagarna och blev ändå relativt frisk redan idag. Var det för att man höll sig aktiv trots sjukdom eller har man bara börjat få ett bra immunförsvar sen gluten upptäckten?
Gott i allafall.. Blir ändå vila hela helgen sen är man redo att dööna!!

IDOL!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar