fredag 4 september 2009

En natt på jobbet...

Lite ronder avklarade i kontorskomplex.. Mörkt och läskigt.. Kanske dyker upp en vampyr eller varulv när springer omkring=)
Ska snart ut och avverka lite bilronder i närområdet. Hålla utkik efter misstänksam aktivtet..

Härligt när man sitter i bilen påväg till jobbet med sin vän och tjatar om allt möjligt och dricker en proteindrink. Denna proteindrinken innehöll 2 dl vassle och skulle räcka till 2 portioner. Det gjorde den inte, drack hela utan att tänka mig för, snacka om att man kan bli kass i magen av drygt ca 80 gram protein rätt upp och ner. Men peppar peppar det håller än haha..

Försökte plugga lite C-kort för ett tag sedan men det är så sjukt ointressant. Det blir ännu mer ointressant när man som brandman inte ens behöver använda sig av färdskrivare och alla dessa 200.000 regler runtomkring dem.. ARGGhhGGAA!!!!

Längtar efter pizzan på lördag! Å jäklar vilket gott ryggpass block3 har att bjuda på. Snacka om hardcore. Börjar med sittande rodd i maskin och kör 4 set som är först 8 reps failure, vila 15 sek kör så många du orkar igen på samma vikt å vila 15 sek och upprepa. Det är 1 set. Kallas utökat set.
Sen blev det latsdrag supersetat med pullovers 4 set. Därefter baksidaaxlar i maskin med utökat set hehe, 4 st, sen körde man stångrodd supersetat med framåtlutad baksida axel med hantlar.
Det var rygg å baksida axel. Sen körde vi trapz med stång utökat set. 2 st set!
Var bra mör efter det hehe.. Kommer kännas imorn..
Nej dags att dra ut i regnet!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar