lördag 26 september 2009

Bio å back to reality

Jahopp idag blir det flickan som lekte med elden eller något.. Kommer inte ihåg vad filmen heter=)
Ska även förbi mmsports och köpa lite tillskott. Har inte bestämt vad det blir men kanske lite alri jungle warfare. Har hört att det ska vara bra. Så jäklar vad det kommer att cirkulera tillskott i mig. Lite skeptisk mot gakicken haha, man ska dra i sig 15 tabletter inför varje pass. Det är lite drygt haha.. Men har ju köpt burken så det är ju lika bra att köra på.

Lite shopping sen på stan å även ett mål på BK.. Dom har ju angus burgare, kanske även en dubbel sådan så blir det mindre bröd.
Men nu är det tillbaka till matlådornas verklighet haha.. Suck har inte saknat att laga mat=)
Men det är bara att bita ihop och njuta av frukten som delas ut av att man sköter kosten. Träningen är ju den roliga biten, det är bara kosten som är lite påtvingad=)

Kollat lite på förbedömningarna från mr O. Vet inte vad man ska säga.. Tycker kai ser sjukt bra ut. Även Jay har förbättrat sig ordentligt från förra året. Ska bli kul att se om Dexter får hålla titeln för att hans muskelatur ser väldigt mogen och bra ut!
Kjellströms bilder var inget kul att titta på. Men det är ju hans första O så vafan det blir ju bara bättre=)) Gillar att Dave lyfter fram honom som scenens äkta freak hehe.. Det är den stämpeln han måste leva på!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar