måndag 18 januari 2010

Sleepless..

Jafifan här försöker man ställa om dygnet och det resulterar bara i att man sover dåligt i 6 timmar innan man bestämmer sig för att gå upp. Så segt. Gick upp frivilligt kl 06, då är det illa haha..
Ska åka strax innan 9 för att träna på sportlife partille. Tror det gymmet är riktigt bra. Man blir lite sådär deppig när man ska flytta till Varberg som inte har något gym som ens går att jämföra med de större vi har i gbg. Sen att partille gymmet lär vara uber bra så gör det inte saken bättre haha.. Blir bröst och axlar idag, ska bli nice, kännt mig lite sunkig, men hoppas på att d inte är något. Man kan inte strunta i träningen för att man misstänker att kroppen är sliten heller. Så det är do or die som gäller.. Antagligen kommer det bli die haha..

Dönat i frukost och en koppkaffe. Ska dra en rage2 innan passet oxå så man vill inte dricka för mycket kaffe. Kan bli lätt illamående då! Gott att vara ledig på måndagar, alla stressar iväg. Jag gillar inte måndag morgon. Det representerar så mycket som inte är roligt haha..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar