fredag 8 januari 2010

Mixat pass..

Idag blir det mitt brandmanpass.. Börjar med 30 min intervaller på cross, step å rodd. Sen blir det bänkpress(40kg), framåtlutad stångrodd(40kg) å drag till hakan med stång(20kg) i triset. Maxar antal reps, bara kör tills det tar slut..
Sen blir det knäböj, typ 7 set å lite baksida samt vader. Det får räcka för idag=) Kommer nog vara gott körd efter det hehe..
Kör inte ben mer än så just nu heller pga knäskadan. Den rehabas fortf å känns mycket bättre så det är på G. Men det är lika bra att ta det lugnt framåt, man har ju hela livet på sig att träna så va fan hehe...

Sista nattpasset. Gott som tusan. Ledig helg kanske, förra chefen har ringt men inget svar när man skulle ringa upp. Sen på måndag ska jag på utbildning i 2 dagar. Vi övar i något som kallas övertändningscontainer när man är brandman. Man simulerar en övertändning, med andra ord jäkla massa eld överallt som man ska lära sig att släcka snabbt och effektivt. Riktigt häftigt.. Ungefär som i filmer när något exploderar i en tunnel å det kommer ett eld hav emot en, så är det.. Nu när man blivit arbetsledare så ska vi bli instruktörer i detta. Det vi ska lära oss är att sköta eldens framfart å se till att inget går snett. Så det ska bli riktigt kul.. Men helvete vad varmt det kommer bli. En heldag teori å en heldag med grillning.. Inte så kul faktiskt man får ofta lätta brännskador om man är inne länge. Ni vet, ser ut som en nordisk turist som legat 5 timmar på stranden i thailand första dagen haha.. Lätt kokt!

Nej snart är kycklingen klar..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar