fredag 29 januari 2010

Äntligen fredag=fuck off

Haha det var så man kände varje helg när man bara jobbade på krogen och var påväg till jobbet varje fredag å lyssnade på radiokanalerna som spydde ut hur gött det ska bli med helg å party haha..Nu har man lite mer distans till det när man inte jobbar så ofta i dörren.
Men lönehelgen ska man köra nu, fre å lör. Perfekt! Blir ingen träning i helgen. Bara vila kroppen nu efter 3 dagar på gymmet.
Resultaten fortsätter att smyga på sig sen man lagt ner allt vad som heter superplaner till höger å vänster. Så skönt. Man får lita på sina egna kunskaper man läst och snappat upp under dessa 10 åren istället. Många misstag på vägen och många lärdomar. Den senaste är just att bara lyssna på kroppen och äta bra mat och köra hårt. Det räcker så när man har en bred övningsbank och varierar hela tiden med, reps, set, explosivitet, vila..

Kan hålla med om att under dieten så ska man räkna på kcal i allafall, inte som innan då man räknade på allt exakta gram av allt.. Räcker med ett ungefärligt E% å kcal sen är man safe om man kan lite om kost.. Självklart, knaster hård form 3% inför tävling så kanske man får gå extremt tillväga. Men kolla samir på metrobloggen.. Han räknar bara kcal och kommer i bra form. Mycket protein, bra kolhydrater och rikligt med fett.. Så ser kosten ut idag.
Kolla pontus som kommenterar lite då å då hos mig, han kör mellan 2,5-3 g/kg kroppsvikt och det funkar fint för honom. En annan fick bara ph värden som en sunkig damm haha..

Har satt ett par mål rent viktmässigt nu. Ska marka 200kg inom 2 år och trycka 150 i bänken. Bänk är jag helt värdelös i.. FAttar inte.. Måste kolla över tekniken. Kan köra 50kgs hantlar i hantelpress utan problem men kan knappt bänka 100kg.. Helvete lixom..

HEJ

1 kommentar:

  1. Haha jag känner igen mig i det där asså, med bänkpressen! men jag tror att jag har lösningen, börjar alltid med hantelpress så de e la de att man e slut när man väl greppar stången, sen e de la en hel del att tekniken e kass i bänkning oxå haha

    SvaraRadera