söndag 31 januari 2010

Avenyn

Jahapp då var helgen på avenyn över.. Kallt, kallt, kul, pengar, idioter.. Som vanligt med andra ord. haha.. Hade några incidenter, ett större slagsmål där det rockade loss. Som vanligt så var vi idioterna enligt förbipasserande och fega. Av någon anledning tycker folk det vore bättre om man alltid gick en mot en tills den ena ligger ner medvetslös när man skall göra ett gripande haha. Istället är man två som tar tag i killen, bojar honom och polisen kommer. Ingen skadad.. Är itne det bättre? Nej tydligen inte, allmänheten vill se blod hahaha..
Men denna gången var det 3 st som bråka och det slutade i att det säkert var 10 pers som var med i tumulten men det löste sig då det kom ordningsvakter från hela avenyn å hjälpte till att lugna stämmningen. Vi gav även killen som varit värst 2 alternativ efter vi omhändertagit honom. Alternativ 1. Du lugnar dig, accepterar att du har betett dig illa mot personal och tjejer där inne och går härifrån lugnt. Alternativ 2. Du får ett par åtalspunkter och polisen kommer å hämtar dig. Vad väljer han. 2 klart.. Helt sjukt.. FAttar inte folk.

Så nu blir det en deg söndag, kolla sherlock holmes igen och käka pizza.. Lätt en redbull oxå mohahaha.. Perfekt! Sen börjar en ny arbetsvecka med 7 dagar straaight!
Längtar efter passet imorn!! Rock n roll.. Pattar å axlar!!

1 kommentar: