söndag 12 december 2010

Fitnessfestivalen

Då var det klart för detta året också. I alla fall för mig. Vi gick på lördagen denna gången vilket vi inte brukar göra. Söndagar brukar vara våran dag då vi glider runt, kollar bl.a WSM som börjat gå där nu å lucia classic.
Men detta året skulle ju Cutler gästposera på lördagen å då tar man ju den dagen.. Självklart!
Detta året var det ju inte festivalens fel att han inte kom å inte hans heller iofs. Man har ju full förståelse för att man inte åker till ett land som gör så här mot proffs idrottare. Tycker bara det är så sjukt tråkigt att man bara gör så här mot byggare. Förstår om man skulle ta varenda person som sysslar med någon idrott där kroppslig prestation mäts å gör samma sak. Men det gör man ju inte. Bara för att det rent fysiskt syns mest på bodybuilders så är man ju lätt efterbliven om man inte tror att olagliga prestationshöjande mediciner inte används i nästan alla sporter där man ska prestera kroppsligt, ja kanske inte dart eller bowling, men ni fattar vad jag menar..

Så nu blev det inte så att han kom i alla fall men vi hade en bra dag ändå. Sjukt mycket folk på mässan. Denna industrin blir bara större å större.

Köpte på mig ett par extra dualgrips från body, bara 100 kr, samt super pump MAX från gaspari å 4 st shakers med den nya utformningen som smartshaksen har fast utan den jobbiga delen där man ska ha pulvret utan en vanlig shaker.

Febern är borta.. Halsen gör fortf ont. Men det är på rätt väg!

Här har ni Jays ursäkt till varför han inte kom. Det var fint gjort:)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar