lördag 12 februari 2011

Dagen efter

Dörrpasset.. Lugn och fin kväll med sina skara idioter men dom finns överallt:) Det är väl detta som gör att man fortfarande står i dörren ibland. Man får gå "ut" men ändå inte supa plus att man tjänar en helt okej klump varje gång.

Idag har man lite vätskebrist.. Men det kommer alltid från västen som man har på sig. Den sitter ju tajt ut kroppen och gör att man svettas lite hela tiden. Så det är bara att vätska upp.
Ska köra armar idag på gymmet samt mage å vader tänkte jag.. Eller kanske inte vader, ska ju träna benen snart! Aja får se hur energinivån ligger till.
Körde den Jacked xx extreme competition från mmsports igår. Jävlar vilken galen produkt, var helt väck haha.. Trodde först att d inte var jag som blivit frisk ännu å att kroppen höll på att balla ur, men nej då det var den skiten:) Coolt i alla fall....

Kvällen blir väl till att gå hem te några gubbar här å dra några bärs faktiskt. Ovanligt men vi har en ledig helg nu de kommande 4 veckorna så jag kör på denna kvällen. Inte bra för träningen dock:/
Ibland önskar man att man var en Homer Simpson som bara softar dricker bärs å bryr sig inte:)
Fast heeeell NO!! haha..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar