lördag 10 juli 2010

Helgjobb

Nu sitter man här och jobbar. Körde ben i torsdags och det känns riktigt gött idag i bena haha.
Ska jobba över inatt oxå så det blir 17 tim totalt på jobbet detta passet. Men är sovande brandman på nattpasset så det funkar ju. Men lite segt att inte komma hem mellan varven.

Men det blir en ok dag imorn hoppas jag, tänkte försöka komma ut å sola lite. Är så sjukt blek, inte varit i solen någonting denna sommaren. Det är jag som brukar vara en av de bruna annars. Men inte detta året.. Skyller på vuxenlivet:)

Sista veckan med GVT. Måste säga att dessa 3 veckorna har varit bra. Har kickat igång kroppen ordentligt och efter att ha sett a week in the dungeon med Mark Dougdale och Dorian Yates så ska jag nog anamma hans tränings stil. Alltså bara ett riktigt arbetsset per övning. Dom andra är mer uppvärmning lr uppladdning för det setet.
Det kan vara så att man är något övertränad när man döönar allt vad man har set efter set och återhämtningen blir lidande. För att ska man vara ärlig mot sig själv så sköter man inte alltid sömnen optimalt. Kosten sköter jag dock väldigt bra=) Så det måste man väga in.

Nej dags att röra på sig!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar