torsdag 6 maj 2010

Taggar för rygg, baksidaaxlar å mage!

Ja idag vaknade man vid 14 efter nattpasset och peta i sig lite synerlin samt allergitablett å drog på en PW. Så jäkla skönt att traska runt stan.. Älskar det!
Även ringt lite jobb samtal för vidare utveckling och det var både positivt och negativt, nu vet jag i allafall vilken vinkel jag måste jobba i för att komma vidare samt att jag har kompetensen som krävs. Har även lite kontakter i det man vill syssla med men detta år en plan som sträcker sig över flera år... Älskar att ha något att jobba med och inte känna att man stannar upp.. Fast å andra sidan så är det inte bra heller för man hinner aldrig stanna upp och njuta av hur långt man kommit utan man vill alltid prestera mer och skapa nya mål... Ibland är ja avundsjuk på trädkramarna som bara glider runt och pissar i en buske på tisdagskvällen utanför nef typ..

Idag är det hardcore på gymmet.. Är taggad som få. Känns lite lättare idag med dieten då jag ska äta nötfärs med fullkornspasta, det är ju gott.. Jämfört med torsk dagen som var igår.. Bah.. Haha. Sen är det ju ätardag på Lördag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar