tisdag 4 januari 2011

Rygg å tidigt!

Ja här sitter man å ska snart börja ladda inför ryggpasset som dras av klockan 10. Jobbar eftermiddag idag och ja vet inte men de passen känns värst. Tycker inte man hinner med ett skit innan man ska till jobbet eller efter. Som igår så kom man hem å snackade med far och sen vidare på msn. Klockan är ju över 2 när man går å lägger sig och sen upp kl 8 nu. Aja fuck it, natt imorgon så:)

Träningen går riktigt jävla bra. Förvånad själv. Drog en 10a på 100 i bänken igår. Så styrkeökningar fortsätter att komma. Idag är det rygg ala 6 reps vecka. Ingen marklyft har vi bestämt då vi körde ben och raka mark sist. Så det blir väl att bara kötta med alla andra övningar. Rygg är ändå rygg:D Ska köra trapz å baksida axlar också!
Vi är 4 gubbar på gymmet nu som sagt haha, så vi delar upp oss i 2 team. Å det blir lätt att jag kör med vännen som är hemma från Thai.. Denna killen kommer gå långt inom mma. Han är på ett läger. Har varit där i ca 1,5 år nu. Tränar 2 max pass om dagen 6 dagar i veckan. Sover, äter och tränar inget annat... Han gick från noll till att redan ha utsikter på att vara med i fighting galor som ESPN sänder..:) Älskar att se när folk satsar på något!

Nej fagg offvv.... Nu drar jag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar