onsdag 12 januari 2011

3 dagar straight

Ja då har man tränat 3 dagar på raken. Det är vila antagligen både imorgon och på fredag. Vi ska som sagt ha möte med jobbet imorgon hela dagen sen avslut på en restaurang. Så vila kan nog vara bra även om jag inte tänker supa.
Ryggpasset gick bra. Körde tunga mark. 160 bara flög upp 3 ggr. Sen blev det en 1a på 180. Hade säkert gjort en 2a men ville inte riskera något. Sen flöt resten av passet på bra. Shurgs med 150kg och allmänt stark. Fint!

Testat att köra utan bälte ett par ggr nu, både mark och böj, sedan jag såg Evan Centopani eller hur han stavar det kör utan. Han säger att det hämmar honom på något sätt. Känns obekvämt. Körde marken utan bälte och kan säga att ja kände inte ett skit i ländryggen. Kändes hur bra som helst. Så bältet kanske försvinner mer och mer.

Ständigt mätt är man också.. Äter heela tiden. Mat mat... Ska nästan bli skönt att dieta i april. 2,5 månader kvar till diet. Inte så lång tid. Får se om man drar 8 eller 10 veckor. Tänker bestämma mig innan jag startar så det inte blir något mjäk.. Ska vara som om man skulle tävla! Ett datum då det är klart:)
Nej nu har ja käkat färdigt och måste jobba vidare. Jobb jobb i mängder:) Härligt med våran avdelning är att man faktiskt får jobba med kroppen en del!

PEAce

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar