tisdag 24 augusti 2010

Workoutvärk

Härligt benpass igår.. Djupa super strikta knäböj. Alltså hmm.. Man blir ju misstänksam om man gör rätt när man böjer. Nu kör jag sådär riktigt bra teknik med ryggen i sjukt bra vinkel i botten läget. Men jävlar vad svag man är jämfört med innan då man köttade lite mer.
Som igår, körde iofs 15 reps utan att låsa ut i toppläget och hade en ständig belastning. Men 70kg använde jag haha.. Man säger ju att vikten inte ska spela nån roll men fan lite töntigt känns det.
Höll dock på att svimma efter varje set och jävlar vad det brände i lår och röv så och kändes inte ett skit i ländryggen så något rätt måste man ju göra.. Känns bara så fjantigt med 70 kg haha..

Freemotion har dom på mitt gym och dom har en väldigt intressant benspark som hamstringscurl. Man står upp och sätter fötterna i munkavlar typ. Sen sparkar man framåt ståendes för framsida lår. På baksidan så står man upp och sparkar bakåt.. Blir väldigt funktionellt.

Men hör å häpna, det finns ingen stående eller sittande vad press. Så det är old school som gäller haha. Kör stående med hantlar just nu och donkeyraises med ett ben i taget haha.

Å idag är det bröst och axlar samt mage!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar