måndag 23 augusti 2010

14 reps

Veckan är kommen nu. Nästa grej i träningsprogrammet blir att köra peroidisering enligt en teori som publicerades i flex nu senast.
Kör 1 vecka med 14 reps, vecka 2- 10 reps, vecka 3- 6 reps och vecka 4- reps.. Sen gör man om det 4 ggr. Kommer antagligen bara köra samma övningar i en 4 veckors period men köra på själva reps antalen i 4 månader.
Det blir som en variation nu när man kört dogcrap å fått bra resultat!

Annars är det fint.. En skift vecka kvar sen är jag ledig mycket i sept. Ska bli såå gott. 4 arbetspass inplanerade på 3,5 veckor.
Är sliten dock, mycket jobb nu, var tvungen att jobba över 8 tim imorse efter nattpasset då ett av våra befäl sjukade sig. Sovande tjänst blev det, men ändå, man sover oroligt sen är det upp å greja å sen tillbaka igen till jobbet haha..

Ska träna ben imorn, har hostat å grejat lite men det gör inte ont så jag ska testa att köra ett pass för att pressa gränsen. Hoppas det håller haha.. Benen är härliga att döna..

Blev som ett barn på julafton med en dålig jag har varit snäll bank när stans budo fitness butik hade 50% på allt haha.. Köpte 6 kg whey, tribulus samt synerlin i mängder hehe.. Inte bra för kontot dock:D tur att det är löning snart!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar