söndag 21 mars 2010

Sunk söndag!

Härligt med en söndag där man inte behöver göra något. Enda man har planerat är att gå till willys å köpa thaimat efter det. Har min "ätardag" nu.. Betyder inte så mycket utan att man bara kan unna sig något extra till filmen sådär.
Natten gick bra i dörren. Riktigt lugnt faktiskt. Ovanligt men skönt! Så det var mycket tjöt efteråt med gubbarna. Det är ju en anledning till att man inte vill lämna branschen. Den sociala biten!

Så kl kommer ringa 0350 imorgon för avfärd till Revinge. Sådär ball haha.. Kommer vara helt knäckt. Men det är gamlingarna i bilen som ville åka på måndag morgon istället för söndagkväll. Vi har familj bla bla å vill umgås med dem en sista kväll. Inte ens när man lägger fram att vi kan åka efter barnen lagt sig så går det. Nej man ska suga på hemmet till sista minuten. Fattar inte grejen.. Hoppas jag aldrig blir så hem tam.. Sjukligt för fan.. Istället vill man vara helt väck en hel dag i skolan och träningen blir lidande.. Samt att man missar hotelfrukosten.. FUCK haha..

Denna veckan är det 10 reps träning, det var 6 förra.. Ska bli skönt för leder å liknande! Känner att styrkan inte riktigt sitter i när man sänkt kcal men orken lär ju inte finnas heller så fuck it, det är bara att köra:D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar