lördag 27 mars 2010

Små förkyld

Jäkla apa något har man fått men de verkar inte vara något allvarligt.. Bara lite känningar i halsen, brukar blivit apsjuk i detta laget vid vanliga fall. Men nu har halsen bara kännts av i 2 dagar. Hoppas de stannar där:D

Köpte en funktionsjacka idag från det där 1880 märket å ett par adidas sneakers.. Landade på 1900 jisses vad sjukt. Kostar ju fan! Men jackan bör hålla ett par år.. Minst:D Svart å stilren så det borde inte vara några modeavvikelser på den;)

Vila hela helgen blir det, minst, tränar inte innan halsen lagt sig... Får se till att äta 1000kcal mindre om dagen helt enkelt om man inte är frisk på måndag, matdeffa hela vägen.. Segt som fan men vad ska man göra..!?

1 kommentar:

  1. Alltid segt att ha känningar i halsen :( men du blir säkert av med skiten snabbt. Provade att ta 4,5 skopor Rage denna gång (tror det är matskedar) men märkte inte så stor skillnad :(. Stack lite i benen bara. Vete tusan om jag vågar ta ännu mer, högsta rekommenderade dos per dag är ju 50g... Känns ju lite farligt att köpa beta alanin på burk haha, någon annan pre-workout produkt som du rekommenderar?

    SvaraRadera